Жерки гэж юу вэ?

2022-10-27
Жерки гэж юу вэ?

НИТРИТ АГУУЛААГҮЙ, ГЕНИЙН ӨӨРЧЛӨЛТГҮЙ, ХОЛЕСТРИНГҮЙ

Жерки нь үхрийн гуяны цул махыг жамц давсаар амталж хатаасан, дээд зэргийн чанартай 100% байгалийн гаралтай шууд идэхэд тохиромжтой, Америк технологиор үйлдвэрлэсэн үхрийн хатаасан мах юм. Бид нэмэлт амт, өнгө оруулагч, хадгалалтыг уртасгагч зэрэг нэмэлт химийн бодис нэмдэггүй.

Өдөр тутамдаа идэхэд бүтэн өдрийн уургийн хэрэгцээг нөхөж, энергийг тэнцвэржүүлж, эрүүл мэндийг дэмжих нөлөөтэй.

 

АМЕРИК ТЕХНОЛОГИЙН ОНЦЛОГ:

Америкчууд 5 түлхүүр аргаар үхрийн махан жерки үйлдвэрлэдэг бөгөөд зүсэх, жижиглэх, холих, хатаах, савлах аргыг ашигладаг.

Жерки хийхдээ хуурай болон шингэн найрлага, орцуудыг ашигладаг.

Хуурай найрлага: давс, чинжүү, сармисны нунтаг, утсан паприка, сонгины нунтаг, чили болон бусад амтлагч

Шингэн найрцлага, орц: шар буурцаг сумс, терияки сумс, шингэн соусууд

 

 

 

 

 

 

Бусад мэдээлэл